annikaviol.blogg.se

Besök till norra sidan♥

Kategori: Allmänt

Träning i går med Zara och Annika. Äntligen lurade jag hit Zara till Norra sidan vi träffades vid solna/sundbybergs Bk och där var det fullt med bilar, lydnads tävlingar på klubben! men vi fick plats och traska upp i skogen där vi håller till inte på nån varm appel plan inte..
 
Zara hade med sig vilt så det stod på agendan. Vi börja med att lägga ut två olika dirigerings områden som dom inte fick ta ännu. Varav den ena dirrigeringen var över ett träsk....det är lungt sa Zara jag kan gå där jag har bra skor...tjena! det tog inte många sekunder innan ett illvrål kom och Zara blev blöt om foten.. hahhha.
 
 
Annika och Ozzy uppslöt till oss sen och vi körde markeringar i skogen där vi skulle få till en störning till Pejla då hon bytte kaninen till en and på senaste provet på söket. Pejla kommer in snyggt efter hon hämtat en makering - stannar och ska byta vilt till en and. Zara sa till henne på skarpen och Pejla såg ganska oberörd ut efter tillsägningnen. Men hon blev lite låg efteråt och ville inte direkt springa ut på markeringen sen. Tycker att hundarn jobbade på bra i går, Zingo var som vanligt speed full fart hela tiden. Kan tyckta det blir lite slarvigt då hon har för mycket fart och "glömer" slå av på farten. Men jag är nöjd efter gårdagen. Pah Annika som säger att inte Ozzy tar vilt.! han tog vilt i går som han inte gjort annat.
 
undrar om det var det fina vädret eller allt blod vi fick på oss i går som gjorde att vi var så glada ... ;o)
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: