annikaviol.blogg.se

tillbaka!!!

Kategori: Allmänt

tjoho! nu är det väl ändå vår! blåsippor i hela skogsbacken här hemma! så träningsugen längtar tills jag har sommartid på jobbet då jag slutar tidigare på dagarna och kan utnyttja kvällarna mer!
hur har det gått för oss då... jo vi har inte tränat så mycket skulle behöva träna mycket mer. VI har träffas Zara ett par gånger och det är så j.kla super kul att träffa och träna ihop med henne! Pejla är en dröm att ha ♥
Zingo har varit duktigt tycker jag, jag har ju mina problem med allt vad grund träning heter men jag har börjat acceptera det att det blir inte bättre på vissa saker. Hon är taggat till tusen och ger allt varje gång.
 
I söndags var jag ute med Annika och Ozzy och vi körde långa dubbelmarkeringar. Jag vill ha det klurigt hon behöver det verkligen annars blir det för lätt. La även ut dirigerings områden i olika terränger där den ena dirigeringeringen var uppe i en skogsbacke inte allt för långt i från där vi kastat markeringarna.
Körde ut och zin springer ut och som vanligt... ;o( viker av och drar mot kast området! blåser stopp tar in henne igen och styr upp henne och då sprang hon spikrakt! bra! vet inte varför hon gör så här precis som hon vet vad hon ska göra och blir för självständig istället för att lyssna/titta på mina tecken vart jag vill föra henne.
 
Bad Annika kasta en störnings markering åt andra hållet som hon då inte fick ta in förens dirrigeringen var hämtad. Det gick bra! Tror jag måste backa och bygga upp hennes raka linjer så hon inte " tröttnar" på halva vägen och det blir mer som ett sök.
Tips någon!?!??!
 
För har man inte dessa raka linjer så blir allting mycket svårare då jag måste in och styra henne i onödan.
Det märks vad hon tycker är roligast....markeringar....markeringar igentligen ska jag inte träna det på ett tag utan köra "rutan" i olika svårighetsgrad och terräng. Närsöket funkar jätte  bra körde lite i kväll.
 
VI vill ut på WT snart! pepp pepp
Sista veckan på löpet så nu börjar hon blir "normal" ...